Ydelser

Human SEO

Vores tilgang til søgemaskineoptimering er anderledes, idet vi ikke bare tager udgangspunkt i en dyb indsigt i virksomheden samt jeres produkter og ydelser, men også fokuserer på jeres menneskelige ressourcer og netværk.

Derudover leverer vi optimeringer af hele jeres online tilstedeværelse og hjælper jer med at få det maksimale afkast på jeres investering i hjemmeside mv.

For i sidste ende handler det om at konvertere virksomhedens online tilstedeværelse til salg.

Vi arbejder med SEO i abonnement, og kommer gerne forbi og præsenterer jer for mulighederne.

Hjemmeside

At udvikle den rigtige hjemmeside til en teknologibåret virksomhed indenfor b2b kræver indsigt. Den indsigt besidder vi.

Uanset om det er den første rigtige hjemmeside jeres virksomhed skal i gang med, om den skal redesignes til at håndtere en international salgsindsats eller den mere grundlæggende trænger til en opdatering til 2020, så er vi klar på at løse opgaven.

For os er det afgørende at forstå jeres virksomhed samt jeres produkter og ydelser, før vi kaster os ud i opgaven. Vi har også erfaring med at bistå jeres tekniske medarbejdere med at formidle deres viden, så den ikke bare bliver relevant for jeres potentielle kunder men også for søgemaskineoptimeringen.

Vi kommer gerne til et møde og taler om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Analyser

Vores analyser handler om at skabe indsigt i den værdi, der ligger i jeres online tilstedeværelse. Vi analyserer trafikken til hjemmesiden og skaber overblik over alle links og tekniske parametre, der afgør jeres online autoritet. Ligeledes giver vi jer indsigt i, hvad jeres konkurrenter gør for at vinde over jer.

Som noget helt særligt analyserer vi også jeres netværk i den virkelige verden og jeres sociale netværk, så vi på den måde kan hjælpe jer med at få overblik over den samlede kommercielle rækkevidde, I har mulighed for at opnå online 

I vores mere omfattende analyser kommer vi naturligvis nogle spadestik dybere. Vi kan give jer en dyb indsigt i, hvad der er muligt at opnå – og hvor stor en investering det kræver.  Dermed har vi muligheden for at lave en decideret plan for, hvordan I kan få større autoritet online. 

Vælger I efter vi har lavet en analyse for jer at gå videre med en abonnementsløsning hos propersona fratrækker vi hele eller dele af prisen i jeres abonnement. 

Hosting

For at optimere jeres digitale platform og jeres hjemmeside er det afgørende, at I har en teknisk optimeret løsning med høj cyber-sikkerhed.

Vi hoster hjemmesider for en række virkomheder og kan derfor tilbyde nogle af de bedste ressourcer på markedet.

Hvis I har internationale kunder og gerne vil have høj synlighed i mange forskellige lande, så forudsætter det specialiserede ressourcer i relation til hosting. Her kan vi støtte jeres udvikling og hjælpe potentielle kunder i hele verden med at finde frem til jer – til absolut konkurrencedygtige priser.