Om propersona

Vi er et mindre webbureau, der er sat i verden for at hjælpe mindre og mellemstore teknologivirksomheder med deres online tilstedeværelse. Vi tror på, at arbejdet med hjemmesider og SEO forudsætter en indsigt i ikke bare virksomheden og dens produkter og ydelser, men også i de mennesker, der er i virksomheden samt deres netværk og relationer. For kun ved at spejle de links, man har i den virkelige verden opnår virksomheden den nødvendige autoritet på nettet; den autoritet, der gør, at man bliver fundet i søgninger, men som samtidig i størst muligt omfang bliver konverteret til et salg. 

Nøglepersoner

Anders Rand Andersen, CTO

Anders Rand Andersen har en Ph.D. i fysik fra Syddansk Universitet. Anders har selv startet en teknologivirksomhed op, der i dag har salg i mere end 20 lande verden over. Han har i en årrække arbejdet med SEO samt design og hosting af hjemmesider.

Steen Møller, CEO

Steen Møller er uddannet civiløkonom fra Syddansk Universitet. Steen har en mangeårig erfaring som leder i både det offentlige og det private, herunder bl.a. med ansvar for online tilstedeværelse. Har derudover i mange år arbejdet med kommunikation, netværk og relationer. 

Her bor vi...

Du finder propersona i den gamle SCO Cykelfabrik en kort gåtur fra banegården i Odense. Sammen med mange andre spændende start up’s holder vi til hos Coworking Plus, der leverer fantastiske rammer til vores virksomhed, med arbejdsstationer, mødelokaler og frisk kaffe på kanden, har vi alt det, der skal til. Vi vil dog allerhelst ud til vores kunder, da det giver os det bedste indtryk af virksomhedens DNA.

udsigt fra coworking compressed.jpg